A Kereskedelmi és Iparbank évi rendes közgyülése, ...
Informácia o výročnej schôdzi Obchodnej a priemyselnej banyk, úč.spol. v Humennom, konanej 6.02.1910. Zisky v celkovej hodnote 32 575, 98 - účastiny 75% odmeny. Rezerva a zvláštna základina 64.500 korún.