Állami iskola Homonnán
Príprava návrhu na výstavbu novej štátnej ľudovej školy v Humennom. Predkladateľom návrhu je riaditeľ Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu Július (Gyula) Dudás. Schôdza z ktorej návrh zaslali bol 14.02.1910 v Humennom.