Szabad lyceum
Prednáška profesora meštianskej školy Lazara (Lázar) Berényi-ho Národopisné pomery našej vlasti dňa 27.02.1910 v rámci Slobodného lýcea. Prednáška bola doplnená klavírnym vystúpením Ireny (Irén) Spira