Ipartestület Rozsnyón
Uhorské ministerstvo obchodu potvrdilo právoplatný vznik Všeobecného živnostníckeho združenia (Általános Ipartestület) a zamietlo protest - resp. odvolanie sa Spoločenstva čižmárov (Csizmadia Társulat), ktoré zastupoval Pavol (Pál) Hronyecz.