Nyilvános köszönet
Humenský dobročinný židovský ženský spolok (homonnai jótékony izr. nőegylet) vyslovuje verejné poďakovanie svojim finančným podporovateľom. Ide o Červený kríž (spolok) humenská pobočka (Vörös kereszt-Egyesület) 50 korún, a Sečovská sporiteľňa a úverná pokladnica, pobočka Humenné (Gálszécsi Takarék és Hitelpénztár homonnai fiókja) - 10 korún. Zverejnenie poďakovania 4.03.1910 prostredníctvom spolkovej pokladníčky (Fülöpné)? Propper, tajomníka Samuela (Samu) Lengyela