Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej
Zverejnenie pripravovanej dražby Okresným súdom v Stropkove. Vydražovaný Ján (János) Klucsár a dražiteľ (Miksa)? Weinberger [nie je uvedené odkiaľ pochádza]. Majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe č. 19 obce Detrík, kde sa bude konať verejná dražba dňa 23.03.1910.