Szinház - S-ó
Recenzia divadelného týždňa od 5.-12.03.1910 v Humennom. Vyzdvihnutie úspechov hercov (Ella)? Mezei, (Andor)? Kovács, (János)? Németh. [Nie je uvedené odkiaľ prišla divadelná spoločnosť.] Týždenný prehľad programov.