A "Gyurkovics lányok" előadása - Mephistó
Pre technické ťažkosti došlo k zmene termínu dátumu predstavenia z 5. na 25. februára 1905. Skúšky napredujú a organizátorom sa podarilo obsadiť úlohy vynikajúcimi ochotníkmi.