Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]
Verejná dražba majetku Juraja (György) Jankó v Čukalovciach. Nehnuteľný majetok zapísaný v pozemkovej knihe č.45 obce Čukalovce. Dražba sa koná v obecnom dome v prospech dražiteľa Leopolda (Lipót) Guttmanna z Humenného.