Műkedvelői előadás : Sárga csikó) - W.
Humenský samovzdelávací kruh živnostenskej mládeže (Homonnai iparos és kereskedő ifjak önképzőköre) zorganizoval ochotnícke predstavenie Žlté žriebä (Sárga csikó) spojené s tanečnou zábavou dňa 24.04.1905. Herecké obsadenie. Hodnotenei kladné.