Kinevezés
Správy o pracovnom, funkčnom povýšení úradníkov Daňového úradu v Humennom. Daňový pomocník Alexander (Sándor) Szücs povýšený na kontrolóra. Praktikant daňový Eugen (Jenő) Vogler na daňového úradníka. Termín - marec 1910.