A polgári társalgási egylet
Vo vlastných miestnostiach kasína sa uskutočnila 4.02.1905 tanečná zábava. Slávnostným prípitkom predsedu Karola Kissa začala spoločná večera, pokračoval Dr. Ladislav (László) Katona s pozdravom. Okolo 22,00 hod. začala tanečná zábava - 26 párov tancovalo úvodnú štvorylku.