Gyermekek a korcsmában
Župné zastupiteľstvo prijalo nariadenie o zákaze podávania alkoholických nápojov mládeži. Úvodník apeluje na rodičov, aby dohliadli na svoje deti a nepúšťali ich do krčiem, kde si ničia svoje zdravie.