Tanitók elbocsátása
Na doporučenie Humenskej expozitúry župného školsského inšpektorátu boli ministerstvom prepustení niektorí cirkevní učitelia v Zemplínskej župe pre nekvalifikovanosť. Boli to gréckokatolícki učitelia z obcí Stakčianska Roztoka, Parihuzovce, Staškovce, Piskrovce, Vladiča a rímskokatolícki učiteľ z obce Brekov. Ministerské doporučenie pre župný úrad, aby títo učitelia neboli nikde vo funkcii učiteľa zamestnaní.