Gróf Andrássy Sándor volt képviselő ...
Predvolebné zhromaždenie s kandidátom na parlamentného poslanca grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) dňa 31.03.1910 v Stropkove. Zišlo sa 400 voličov. Gróf predniesol svoje politické názory (v správe nie je uvedené aké), ako aj súhlas s opätovnou kandidatúrou.