Tüzesetek
Informácia o požiaroch, ktoré vznikli v okrese Stropkov v priebehu mesiaca marec-apríl 1910. V Stropkove 26.03.1910 vyhoreli 2 domy. 1.apríla 1910 tu vyhorelo 24 domov a 32 prístavieb pričom 35 rodín zostalo bez strechy nad hlavou. Menoslov dobrovoľníkov, ktorí sa postarali, aby sa požiar nešíril ďalej. Ministerstvo vnútra poslalo 300 korún pre postihnutých. Ďalšie požiare vznikli v obciach Petkove (VV) a Kamenná Poruba (VV).