Jótékonyság
Dobročinnosť grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy)sa tentokrát obrátila smerom ku chudobným občanom mesta Humenné a obce Kudlovce finančnou podporou 1000 korún a k občanom Stropkova, ktorí boli postihnutí požiarom výškou 500 korún. Červený kríž (spolok) - humenská pobočka darovala 50 korún na činnosť Dobročinného ženského spolku v Humennom.