Kinevezés
Armin (Ármin) Knapp lekár-praktikant pôsobiaci v Humennom bol hlavným županom Zemplínskej župy vymenovaný za zástupcu do Humenskej verejnej všeobecnej nemocnici (Homonnai nyilvános közkorház).