Az ág. h. ev. polgári leányiskola
Gemerský senior ev. a. v. cirkvi Július (Gyula) Terray usporiada 9.03.1905 veľkolepú slávnosť, na ktorej bude odovzdaný portrét mecéna grófa Dionýza (Dénesa) Andrášiho (Andrássy) Evanjelickej a.v. dievčenskej škole v Rožňave.