Álarcos bál
Športový spolok v Revúcej usporiada dňa 25.02.1905 maškarný bál. Zisk z podujatia bude poukázaný na vlastnú základinu. Predpokladá sa, že to bude najúspešnejšie fašiangové podujatie na vidieku.