Meghivó
Stručná správa o organizovaní fašiangového plesu (Batyu bál) Samovzdelávacím spolkom remeselníckej mládeže v Rožňave 26.02.1905 vo veľkej sále mestskej radnice. Finančný zisk bude venovaný základine na výstavbu vlastného spolkového domu.