Meghivás
Riaditeľstvo Rožňavskej sporiteľne a záložne, účast. spoločnosti zvoláva zhromaždenie na 26.02.1905. V programe je vyúčtovanie za rok 1904 a rozdelenie zisku za predchádzajúce obdobie. Novelizácia § č. 13 základných stanov. Osem dní pred zasadnutím bude k nahliadnutiu ročná bilancia.