Személyi hir
Senior evanjelickej a.v. cirkvi Július (Gyula) Terray sa zúčastní zasadnutia správnej rady Sporiteľne v Jelšave. 22.02.1905. Odtiaľ pocestuje do Revúcej kvôli cirkevným záležitostiam. Zdrží sa tam podľa správy do 24.02.1905.