A thóra világnézete : az ujabb kutatások világitásában - Böszörményi, Sándor 1881-po 1939
Prednáška prednesená [v Humennom] 6. 02. 1910. Autor predkladá náboženské pojednania vedeckého výskumu a výkladu Tory [Alexander (Sándor) Böszörményi, kalvínsky farár, verejný činovník, poverenec pre Ligu dieťaťa -humenská sekcia]