A thóra világnézete : Az ujabb kutatások világitásában - Böszörményi, Alexander
Prednáška prednesená [v Humennom] 6.02.1910. Autor predkladá náboženské pojednania vedeckého výskumu a výkladu Tory. [Alexander (Sándor) Böszörményi poverenec pre Ligu dieťaťa v Humennom.]