A thóra világnézete : Az ujabb kutatások világitásában - Böszörményi, Alexander
Prednáška prednesená [v Humennom] 6. 02. 1910. Autor predkladá náboženské pojednania vedeckého výskumu a výkladu Tory. [Alexander (Sándor) Böszörményi, kalvínsky farár - poverenec pre Ligu dieťaťa v Humennom.]