A homonnai kerületi munkásbiztositó pénztár ...
Referát o valnom zhromaždení Humenskej obvodnej robotníckej poisťovacej pokladnici (A homonnai kerületi munkásbiztositó pénztár) v Humennom dňa 8.05.1910. Účastníkov tvorili zástupcovia okresov Michalovce, Sečovce, Vranov a Stropkov. Schôdza vzala na vedomie vyúčtovanie za rok 1909, finančný plán na rok 1910 a 1911. Riaditeľom je (Hugo) Österreicher a zástupcom je Jakub (Jakab) Fejes.