Árverési hirdetmény - Ádamkovich, Viktor
Dražba majetku vydražovaného Jozefa (József) Kurnyika z Topoľovky v prospech dražiteľa Františka Stysala. Majetky vydražovaného zapísané v pozemkovej knihe č.240 obce Topoľovka, kde sa verejná dražba koná 14.05.1910.