A képviselő választásról
Pripravované voľby do parlamentu prostredníctvom žúp. Humenné (obvod volebný)-1.06.1910 zriadené budú 3 komisie. Ich predsedovia.. Do humenského obvodu patrili okresy Humenné, Medzilaborce, Snina, Vranov a Stropkov. Kandidát za stranu nezávislých Alexander (Sándor) Andrássy a protikandidát za ľudovu stranu (Miklós) Mikuláš Lehótsky z obce Slovenská Kajňa.