A dobsinai jégbarlang látogatói
V roku 1904 navštívilo Dobšinskú ľadovú jaskyňu 2940 Maďarov, 857 Nemcov, 430 Rakušanov, 5 Talianov, 11 Rusov, 28 Angličanov, 28 Francúzov ... spolu 4315 turistov. Od objavenia jaskyne 15.07.1870 to predstavuje 82 429 návštevníkov. Priestory jaskyne slúžia na korčuľovanie aj v letných mesiacoch.