Kitüntetet néptanitó
Správa o vyznamenaní diplomom a 1000 korunami učiteľa zo Starého na výstave v Budapešti za to, že vo voľnom čase detí zaviedol ručné viazanie cvernových farebných gombíkov, ktoré sa nikde inde v Uhorsku nerobilo. Výstavu orgnizoval kajinský katolícky spolok.