Lokálpolitika I - (Dr.v.)[=Varsányi, Elemír]
Úvodník o úpadku mesta Humenné v rôznych oblastiach rozvoja. Poukázanie na úlohu mestskej správy, ktorá by mala prispieť k tomu, aby Humenné bolo opäť strediskom vzdelávania a kultúry severného Zemplína, tak ako to bolo donedávna.