Lokálpolitika IV : A városi vagyonról és annak kezeléséröl - (Dr.v.)[=Varsányi, Elemír]
V úvodníku rozobraná problematika nevyužívania mestského majetku pre ciele mesta, ale pre jednotlivcov. Majetky oblasti Ribnyik patrili kedysi mestu. Svedčí o tom aj časť, ktorú využíva ešte mestský notár, ako majetok prepožičaný mestom. Ostatok sa dostal do grófskeho majetku.