Beiratkozások
Oznam riaditeľa humenskej štátnej chlapčenskej meštianskej a vyššej obchodnej školy (Állami polgári fiu és felsőkereskedelmi iskola) Alexa (Elek) Cseha o termínoch zápisu do školy v dňoch 1.-3.09.1910.