A rozsnyói iparos ifjak önk. egyes. tánczmulatsága : Rozsnyó, február 26
Informácie o priebehu tanečnej zábavy 26.02.1905 v Samovzdelávacom spolku remeselníckej mládeže v Rožňave. Slávnostný príhovor predniesol predseda spolku Alexander (Sándor) Domokos, do tanca vyhrávala Palóczova kapela. Úvodnú štvorylku tancovalo 54 párov. Ich učiteľom bol tanečný majster Rudolf (Rezső) Rosenkrancz.- Tanečné kreécie sú hodnotené vysoko. Záverom je uverejnený zoznam zúčastnených dám.