Egy díszpolgár ünneplése
Veľkostatkár Gejza Kubinyi z Gemerskej Panice, bývalý parlamentný poslanec za mesto Rožňavu, bol navrhnutý za čestného občana mesta. Vyslanú delegáciu do jeho pôsobiska tvorili: rožňavský mešťanosta Gejza (Géza) Sziklay, ktorý predniesol slávnostný príhovor, Dr. Jozef (József) Pósch, Karol (Károly) Kiss, Ján (János) Törköly profesor [Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave]. Spolu 30 vyslancov. Citovanie časti príhovoru rožňavského mešťanostu.