A gömörmegyei magyar közművelődési egylet közgyülése - Török, Valentín
Na návrh hlavného župana Ladislava (László) Hámosa bol celý text príhovoru podchytený v zápisnici. O hospodárení spolku informoval Ján (János) Váry. Finančný zostatok je 93 636 korún 28 hal. Finančná odmena za rozširovanie maďarského jazyka pripadla Vilme Sándorovej, rod. Bohusovej z Čerenčian.