Kinevezés
Rudolf (Rezső) Ocsvár, profesor kreslenia na Katolíckom vyššom gymnáziu v Satu-Mare (RO) bol menovaný v marci 1902 riadnym profesorom v 9. platobnej triede v druhom oddelení. Študoval v Rožňave na Katolíckom vyššom gymnáziu (roky nie sú uvedené).