Szini előadás
Pod režijným vedením profesora Jána (Jánosa) Törkölyho nacvičuje mládež Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave divadelné ochotnícke predstavenie - dve komédie: Lieskový oriešok (Mogyoró) a Exekútor (Végrehajtó). Premiéra je plánovaná na 13.04.1902. Finančný zisk z predstavenia je určený na dobročinné ciele: zakúpenie zariadenia do Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave.