Hangverseny
Amatérsky dychový orchester kamenárov z obce Tomášovce (dnes súčasť Rimavskej Soboty) vystúpil v hostinci Tri ruže v Rimavskej Sobote pre spoločnosť 150 záujemcov. Zisk z podujatia venujú na budovanie svojho orchestra.