Lokálpolitika
Oznam o tom, napriek upovedomeniu zo strany redakcie Felvidéki Hirlap autor série článkov o miestnej politike v Humennom Elemír (Elemér) Varsányi útočí stále nevyberanejšími prostriedkami. Redakcia preto rozhodla ukončiť uverejňovanie jeho článkov.