A Rozsnyói fürdő
Slávnostné otvorenie sezóny v Rožňavských kúpeľoch sa plánuje na 1.05.1902. Stále angažmán získala cigánska kapela s primášom Rudolfom (Rudi) Ruszóm a dirigentom Jánom (Jánosom) Müllerom, ktorá bude spoluúčinkovať na hudobných podujatiach pre hostí.