Kirschner Zsigmond - Kirschner, Žigmund
Rožňavský obchodník s textilom Žigmund (Zsigmond) Kirschner prevzal obchod "U nevesty" od Gizely Kováts Vass. Ponúka hodvábne blúzky, zamat, plátené výrobky a galanterný tovar.