Nagyheten - -i.
Úvodník sa zamýšľa nad najväčším sviatkom kresťanov - Veľkou Nocou, nad zmyslom Kristovho utrpenia, smrti a jeho zmŕtvychvstania. Pripomína, že Ježiš Kristus bol zároveň ideálom slobody a lásky. Autora úvodníka sa nám nepodarilo zatiaľ dešifrovať.