Gróf Andrássy Dénes
Nemenované noviny uverejnili správu o finančnom príspevku grófa Dionýza (Dénesa) Andrássyho na výstavbu evanjelickej a.v. ľudovej školy na Liptove v obci Liptovský Ondrej. Príspevok mal hodnotu 2000 korún.