Meghivó
22.03.1902 zasadne boršodsko-gemerská sekcia Krajinskej uhorskej baníckej a hutníckej spoločnosti v Rožňave. Súčasťou rokovania bude posúdenie stavu prác na baníckej a hutníckej monografii. Gustáv (Gusztáv) Eisele prečíta úryvok z knihy Westphalia kőszénbányászatáról (O kamenouhelnom baníctve vo Vestfálsku). [Gustáv (Gusztáv) Eisele, banský odborník, (1861-1911) pôsobil v rokoch 1900-1905 v Rožňave ako banský správca. Ešte v roku 1905 odišiel do Ózdu. Bol jedným z iniciátorov založenia banského múzea v Rožňave. Bol dopisovateľom týždenníka Sajó-Vidék. Pozri SBS 2. zv., s. 9]