Küldötség
Ministri Gejza (Géza) Fejérvári a Július (Gyula) Wlassics prijali čestné občianstvo mesta Rimavská Sobota a usporiadali slávnostnú večeru v hoteli Pannonia v Budapesti, na ktorej sa zúčastnili aj krajinskí poslanci 28.02.1902.