A dobsinai sorozás eredménye
7.04.1902 prebehli v mestečku Dobšiná odvody brancov. Podľa informácií bolo registrovaných 145 brancov. Dostavilo sa 109 a podmienkam vyhoveli 35. 23 brancov sa zdržiava v Amerike.