Arverési hirdetmény - Szobonya, [Jozef]
Predmetom dražby je na 1280 korún ohodnotený vlnený tovar a koreniny z obchodu Baltazára Sárkányho z Dobšinej. Súdny spor bol iniciovaný Ignácom Landauerom a synom, ktorým menovaný obchodník ostal dlžný bližšie neuvedenú sumu. Dražba sa bude konať v Dobšinej 15.04.1902.