Áthelyezések és kinevezések
Správa o preložení hlavného lesného inžiniera Michala (Mihály) Szántó z Humenného do Prešova. Vasiľ (Vazul) Radonics pomocný lesný inžinier bol vymenovaný do funkcie revírnik.